Sağlam İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz. Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğunu inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz.

Misyon: Biz sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak kendimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz.Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı, değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Çağdaş uygarlık yolunda toplumun ilerlemesi ve hak ettiğimiz aydınlığa ulaşmamız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bilgi teknolojilerini etkin olarak kullanan, toplum değerlerini benimseyen, Türklük bilincine sahip olan, katılımcılığı demokrasinin en önemli ilkesi sayan yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte çalışmak, hep birlikte geleceği inşa etmek için varız. Yaptığımız işin bir gün hedeflerimize ulaşacağına inanıyoruz; bulunduğumuz ortamda her şeye rağmen bardağın dolu kısmına bakabilmekteyiz, hızlı bir şekilde etki alanımızı genişletmekteyiz.

Başarılar: 2022 e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi

Saatler: 08.00-15.30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİYLE SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05073733733

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://saglamimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - EĞİL SAĞLAM KÖYÜ

Öğretmen :13
Öğrenci :90
Derslik :7
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - EĞİL SAĞLAM KÖYÜ

Adres - EĞİL SAĞLAM KÖYÜ

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİYLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Eğil ilçesine 32 km uzaklıktadır. Diyarbakır merkeze ise 77 km uzaklıktadır. Not:Okulumuz Eğil barajının karşı tarafındadır.